UItnodiging Slottoernooi zondag 12 november

Dit jaar vieren we het 50 jarig bestaan van onze tennisvereniging. Een jubileumjaar dat bol staat bol van activiteiten. Het jubileumjaar sluiten we op zondag 12 november feestelijk af met het slottoernooi voor leden van alle leeftijden. Het slottoernooi start om 13:00 uur.

Terug in de tijd

Met het slottoernooi keren we terug naar 1973. Het jaar waarin TV Schatzenburg opgericht is. Door bijvoorbeeld vintage kleding te dragen, te spelen met een houten racket of vrolijk kleding aan te trekken, geef jij het slottoernooi een feestelijk tintje. Dit hoeft niet, maar mag wel. De jury bepaalt wie een prijs verdient voor de mooiste, meest vintage of vrolijkste kleding. 

Aanmelden

We spelen onderlinge wedstrijden. Waarbij senioren tegen elkaar spelen en de junioren onderling wedstrijden spelen. Mocht het weer zo slecht zijn dat we niet kunnen spelen, dan is er een alternatief programma in de kantine. Dus noteer de datum op je kalender en meld je voor 7 november aan. Je kunt je aanmelden door je in te schrijven op de inschrijflijst in de hal van de kantine of door te mailen naar tc@tvschatzenburg.nl Vermeld bij het inschrijven je geboortejaar!

Plaats een reactie