Baan reserveren

Thuis online een baan reserveren

Thuis kun je in de KNLTB Clubapp online zien wanneer de banen vrij zijn om te tennissen. In de app kun je zien:

  • of je de baan kunt reserveren, er staat een +
  • of iemand anders gaat tennissen, er staat een tennisbal
  • of reserveren niet mogelijk is bijvoorbeeld vanwege competitie, training of een toernooi. Er staat rondje met een liggend streepje.

In de rechterbovenhoek kun je in de kalender de gewenste dag en vervolgens het tijdstip selecteren. Staat er een + dan klik je hier op. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Klik op bevestigen.

Downloaden en installeren van de app

  1. Je kunt KNLTB ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store ; Download hier de KNLTB ClubApp voor IOS: https://itunes.apple.com/nl/app/knltb-clubapp/id1124390744?l=en&mt=8 Download hier de KNLTB ClubApp voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app&hl=nl
  2. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie (T.V. Schatzenburg)
  3. Nadat je de vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op je KNLTB ledenpas.
  4. ls je de ClubApp eenmaal op je mobiel/tablet hebt, kun je met de functie “wachtwoord vergeten”; een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bondsnummer inloggen.

Op zoek naar meer informatie over de ClubApp?

Kijk dan op: https://support.knltb.club/support/solutions/77000175194