Lidmaatschap van TV Schatzenburg

Wil je (weer) gaan tennissen? Allereerst van harte welkom op ons prachtige tennispark!

Wanneer je lid van onze tennisvereniging wilt worden, dan kunt je dit op een eenvoudige en snelle wijze doen. Door op de goede link te klikken, kun je je aanmelding uitvoeren. Na alles ingevuld te hebben, druk je op verzenden.

Je ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail terug van onze ledenadministratie. Wel moet je nog een pasfoto inleveren, maar ook dit kan digitaal aan de hand van een JPG bestand.

Wat gebeurt er dan?

De gegevens op het aanmeldingsformulier worden verwerkt in onze eigen ledenadministratie. Van de penningmeester krijg je een rekening thuisgestuurd voor het betalen van de contributie. Na het betalen worden jouw gegevens naar de KNLTB gestuurd die je een bondsnummer toekennen, o.a. nodig voor het spelen in een bondscompetitie en het aangeven van je speelsterkte. Bovendien worden jouw gegevens en je pasfoto verwerkt op een pasje.

Hoe krijg je dat pasje?

ledenpas knltbNa betaling van de contributie wordt je pasje naar de kantine gebracht en in een bakje achter de bar gelegd. De pasjes liggen er op alfabetische volgorde in.

Wil je meer weten?

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over wat er voor de jeugd en senioren wordt georganiseerd en wil je wellicht van meer zaken op de hoogte zijn. Mocht je de verwachte informatie niet op de website aantreffen, schroom dan niet om contact op te nemen met iemand van het dagelijks bestuur. Tevens komt er drie keer per jaar een nieuwsblad uit (Baanbreker), met alle info van T.V. Schatzenburg.

Nogmaals heten we je van harte welkom en wensen je een hele sportieve, gezellige en duurzame tijd toe bij onze tennisvereniging Schatzenburg.