TV Schatzenburg sloot het jubileumjaar af

TV Schatzenburg viert verjaardag

In 2023 viert TV Schatzenburg haar 50e verjaardag. Het jubileumjaar stond bol van activiteiten. Op zondag 12 november sloten we het jubileumjaar af met het slottoernooi. Een toernooi waarin we terug gingen in de tijd naar oprichtingsjaar 1973. Als speciale verrassing voor de deelnemers regelde de organisatie houten tennisrackets. En voor wie zich het meest kleedde in de vintage stijl van 1973 was er een speciale prijs. Voor alle deelnemers lag er een badstoffen hoofdband klaar.

Toernooiverslag

Na anderhalve maand vol met regen bedacht de organisatie een alternatief programma. Een binnenprogramma zodat het toernooi hoe dan ook door kon gaan. Gelukkig bleek dit niet nodig en kon er volop buiten getennist worden. Zelfs de zon kwam een kijkje nemen. Aan het begin van de middag verzamelden de deelnemers zich op het tennispark. Het deelnemersveld bestond uit junioren en senioren. Tijdens onderlinge wedstrijden, waarin je met wisselende dubbelpartners speelde, speelden de deelnemers om het hoogste aantal gewonnen games.

De houten rackets stelden het aanpassingsvermogen van de deelnemers flink op proef. Na de eerste onwennige slagenwisselingen, steeg het tempo van de bal en werden de rally’s met iedere wedstrijd weer wat langer.

Winnaars

Aan het einde van de middag werden de winnaars gehuldigd. De junioren speelde in twee categoriën. Deze waren ingedeeld op leeftijd.

Jongste jeugd:

1e Niek

2e Thymo

3e Sam

Oudste jeugd:

1e Thyme

2e Thijs

3e Matthijs

De junioren stemden wie van de senioren zich het meest kleedde in de stijl van 1973. Zij stemden op Milou. Sikke René en Gerard hartelijk dank voor het organiseren van dit geslaagde toernooi.