Wanneer mag ik een kantinedienst doen?

Kantinediensten hoe zit het ook alweer?

In de eerste helft van maart ontvangen alle leden van T.V. Schatzenburg per mail de  uitnodiging om je in te schrijven voor je kantinediensten. De kantine is open tijdens de activiteiten en de competitie. Ieder seniorlid verzorgt één of meerdere kantinediensten per jaar. Een duidelijke handleiding met daarin een beschrijving van de taken ligt in de kantine. Tijdens je kantinedienst mag je twee consumpties op kosten van de vereniging gebruiken.

Wanneer heb ik kantinedienst?

Dit bepaal je zelf. Ieder seizoen kun je je inschrijven op de data die jou goed uitkomen. Per mail ontvang je van de kantinecommissie een uitnodiging om je in te schrijven op openstaande kantinediensten.  Door in de mail te klikken op een openstaande dienst schrijf je je eenvoudig en online in voor die dienst. In de KNLTB ClubApp kun je zien welke diensten openstaan en wie wanneer dienst heeft. Je kijkt hiervoor op het tabblad Club en vervolgens bij diensten.

Op zaterdag 16 maart tijdens de jaarlijkse klussendag is Henk vanaf 10:00 uur met laptop in de kantine. Je kunt je dan ook bij hem inschrijven voor je kantinedienst.