Zomeravondcompetitie 2019 T.V. Schatzenburg

Zomeravondcompetitie 2019 T.V. Schatzenburg

De KNLTB organiseert ook dit jaar weer de zomeravondcompetitie op zeven woensdagen in mei en juni 2019. Deze zomeravondcompetitie staat open voor alle seniorleden.

Wie kunnen meespelen met de zomeravondcompetitie?

Aan de zomeravondcompetitie kunnen alle senioren meespelen. Dus degenen, die nog geen competitie spelen of niet in het weekend competitie kunnen tennissen, kunnen meespelen. Maar ook de spelers van de voorjaarscompetitie kunnen op woensdagavond in de zomeravondcompetitie meedoen; dispensatie voor twee maal spelen in de week is niet nodig.

Hoe is de zomeravondcompetitie opgezet?

In de periode van 15 mei 2019 tot en met 26 juni 2019 is er op woensdagen vanaf 19.00 uur zomeravondcompetitie naast de reguliere voorjaarscompetitie. Een team bestaat uit tenminste vier
personen. Er worden op een speelavond vier dubbels gespeeld. Dit kan zijn 4 x DD of 4x HD, maar ook 1x DD, 1x HD en 2x GD, afhankelijk van de samenstelling van het aangemelde team.
In de zomeravondcompetitie wordt compact gespeeld, dat wil zeggen beslissend-punt-systeem bij de stand 40 – 40 en supertiebreak i.p.v. derde set bij gelijke setstand. De zomeravondcompetitie
staat open voor senior spelers van alle speelsterktes. De klasse-indeling in vier klassen vindt plaats op basis van de actuele rating van de deelnemers.

Hoe kun je inschrijven voor de zomeravondcompetitie?

Tot 1 maart 2019 kan een team van tenminste vier personen zich inschrijven voor de zomeravondcompetitie bij de verenigingscompetitieleider Hans Smale. Aanmelding kan plaatsvinden door het zenden van een emailbericht naar hanseneverdien@outlook.com onder vermelding van:

– de naam van de aanvoerder
– het mailadres van de aanvoerder
– de namen van de deelnemers in het team.

Aangezien er al twee teams op woensdagavond deelnemen aan de reguliere voorjaarscompetitie, is er slechts ruimte voor twee teams in de zomeravondcompetitie. Dus wees er snel bij en meld je als team aan bij de Verenigingscompetitieleider.

Met vriendelijke groet,
Hans Smale VCL Schatzenburg