Word jij de nieuwe clubkampioen?

De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen 2021 zijn in volle gang. Vanaf eind augustus kun jij spelen voor de titel beste speler/speelster van T.V. Schatzenburg.

De clubkampioenschappen starten op 23 augustus en de finales zijn op zaterdag 4 september. Je kunt meedoen in de onderdelen: de enkel, de dubbel of de gemengd dubbel. Bij elke categorie wordt onderscheid in niveau (van hoog naar laag) gemaakt door een A-klasse, B-klasse en een C-klasse.

Speeltijden en verhinderingen

Op werkdagen starten de wedstrijden om 19.30 uur en in de weekenden om 10.00 uur. Kun je een dag niet? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt meerdere verhinderingen per persoon doorgeven. Daarnaast kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is qua speeltijden en speeldagen.

Finales en halve finales

De finalewedstrijden zijn van donderdag 2 t/m zaterdag 4 september. Op deze dagen ben je (zoveel mogelijk) beschikbaar om eventueel een (halve) finale te spelen. De finaledag is op zaterdag 4 september. Vanaf 10:00 uur worden er de hele dag spannende wedstrijden gespeeld. Leuk om te spelen en leuk om te kijken!

Prijsuitreiking met barbecue

Rond 17.00 uur gaat de barbecue aan. Alle aanwezigen zijn van harte uitgenodigd om mee te eten. En aansluitend ontvangen de -nieuwe- clubkampioenen de gewonnen prijzen.

Inschrijven

Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan door een mail te sturen naar info@tvschatzenburg.nl of via de website: toernooi.nl. Je kunt je tot en met 16 augustus inschrijven.

Aanmelden via toernooi.nl?

Aan de hand van onderstaand stappenplan kun je je online aanmelden.

Stap 1: Ga naar www.toernooi.nl en vul in het zoekbalkje op de homepagina ‘Clubkampioenschappen T.V. Schatzenburg 2021’ in, en klik op het toernooi,; of klik op deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=BE3E8461-5418-4943-A40E-49130179872A

Stap 2: Klik op de knop ‘Inschrijven’;

Stap 3: Maak een account aan (als je die nog niet hebt) en/of log in;

Stap 4: Controleer je gegevens;

Stap 5: Maak een keuze in waaraan je wilt deelnemen (HE, DE, HD, DD, GD);

Stap 6: Vul je beschikbaarheid en verhinderingen in en laat eventueel nog een opmerking voor ons achter;

Stap 7: Lees het reglement goed door en klik op akkoord. Klik daarna op ‘opslaan’ en je inschrijving is voltooid! Je kunt je inschrijving (en dus ook je beschikbaarheid/verhinderingen) tot en met de laatste dag van inschrijving wijzigen.