Welkom op onze nieuwe website

De website is het visitekaartje voor onze vereniging

Onlangs bouwden we een heel nieuwe website voor TV Schatzenburg. Een website waarop zowel geïnteresseerden in de vereniging als ook onze leden handige informatie vinden. We begonnen met het bekijken van websites van heel veel  tennisverenigingen. We keken hierbij naar welke websites ons aanspreken. Zowel qua beeld als qua structuur. De website is het online visitekaartje voor onze vereniging. Het digitale uithangbord om nieuwe leden te trekken. Zo zochten we voor de structuur naar een mooie mix van informatie voor mensen die de vereniging willen leren kennen en voor onze leden. 

Met alle input ging Arne, de webmaster, aan de slag. Hij maakte in een testomgeving een opzet voor de nieuwe site. Ondertussen herschreven we de diverse teksten op de site. En keken we welke informatie we via de site als vereniging willen delen. Ook gingen we op zoek naar foto’s om op te site te plaatsen. De opzet in de testomgeving werd diverse malen verder verbeterd. En zo groeide stap voor stap deze nieuwe website.

Relatie met KNLTBClubapp

Bij het bouwen van de website keken we ook naar de mogelijkheden die de KNLTBClubapp biedt. Een voorbeeld hiervan is het aanmeldformulier voor nieuwe leden op de website. Als iemand dit formulier invult, landen de gegevens direct in de ledenadministratie. Dit maakt het eenvoudiger om de aanmelding te verwerken. Het voorkomt mogelijke vergissingen en het bespaart de ledenadministratie handelingen.

Wat vind jij van de nieuwe site?

Als redactie zijn we heel benieuwd naar jouw reactie.

Plaats een reactie