Verslag van het Indoor toernooi 2019!

Op zaterdagavond 19 januari 2019 was het dan zo ver, het eerste officiële tennistoernooi(tje) van de TV Schatzenburg in 2019. De locatie was gewijzigd van de Bontekoe naar De Buurfrou, een super keuze zo bleek.

Er hadden zich 17 personen opgegeven, een mooie ploeg dus! Perfect om een avondje lekker te tennissen. De organisatie had dit jaar voor wat betreft het toernooi een makkie. De zoon van Klaas Agricola, Jacko, had aangeboden om de indeling en wedstrijdleiding op zich te nemen vanuit zijn stage. Onderweg naar de Buurfrou vertelde Jacko dat hij de wedstrijden (maar) 20 minuten wilde laten duren, wel erg kort dacht ik eerst, komt dat wel goed??? 

Dit bleek gedurende de avond echter een uitstekende keus te zijn geweest. Er kon hierdoor 5x per persoon gespeeld worden met verschillende partners. De tijd tussen de wedstrijden vloog ook nog eens voorbij. Vanuit de kantine konden de wedstrijden goed bekeken worden en hierdoor was iedereen erg betrokken bij het tennissen. Na de wedstrijden heeft Jacko de punten opgeteld en kwam er een winnaar uit de bus: Eise Roorda. Van harte nogmaals Eise!

Tijdens de nazit zorgde barman Bauke voor een hapje en een drankje zodat er nog gezellig geëvalueerd kon worden. Al met al een zeer geslaagd toernooi op een perfecte locatie. Op naar een mooi seizoen tennis en het volgende toernooi!

PS: Jacko, bedankt voor je inzet, volgend jaar maar weer dacht ik :-)!

Rimmert