Veel klussen opgepakt tijdens jaarlijkse klusdag

NLDoet of NLDeed?

Zaterdag 11 maart kwamen maar liefst 23 mensen naar TV Schatzenburg. Zij kwamen die dag en stroopten de mouwen op. Er lag een flinke lijst met klussen die opgepakt konden worden. Ieder koos een klus die bij hem of haar paste en ging aan de slag. Al snel was er overal op en rond het tennispark activiteit te zien. Zo waren er mensen aan het snoeien rondom de banen, werden de sponsordoeken verhangen en schoongemaakt. Werd er binnen en buiten gepoetst, werd er geschoffeld en kwamen er nieuwe planten in de potten.

Het was een prachtig zonnige dag waarbij er sneeuw op de banen lag. Dit zorgde voor extra sfeer op het park en bood de kans om een heuse sneeuwpop te maken.

Welkom nieuwe doeksponsor: Buwalda Multiservice

TV Schatzenburg verwelkomt Buwalda Multiservice als doeksponsor. Op de jaarlijkse klusdag is het nieuwe doek opgehangen bij baan 1 en 2. Als vereniging zijn we blij met alle (doek-)sponsoren die onze vereniging steunen.

Gezellige dag met lekkere lunch

Tussen de middag werd er genoten van een broodjeslunch met verse soep. Een lekkere onderbreking tussen al het werken door. Hartelijk dank aan iedereen die deze zijn mouwen opstroopte en het tennispark van TV Schatzenburg klaar maakte voor het nieuwe tennisseizoen.

Plaats een reactie