Update start voorjaarslessen 2020

Beste leden, tennisliefhebbers, ouders en lessers,

corona update tennis schatzenburgDe meesten van ons zullen de persconferentie van premier Rutte op 21 april met belangstelling hebben gevolgd.  Voor onze tennisvereniging betekent het dat er enige verruiming komt voor de jeugd tot en met 18 jaar om het tennissen weer op te pakken. De jeugd tot en met 18 jaar mag onder bepaalde voorwaarden na 28 april weer sporten/ tennisles volgen. Beperkende voorwaarden zijn: er kan niet gedoucht worden, er mogen geen ouders op het tennisveld komen en tussen de jeugdleden van 12-18 jaar moet anderhalve meter afstand zijn. Het clubhuis zal gesloten blijven. 

De KNLTB is in overleg met RIVM en VSG (Vereniging Sport & Gemeenten) bezig om protocollen te maken. Het protocol met de richtlijnen wordt zo snel mogelijk aan verenigingen en leraren gestuurd. Daarna is het de beurt aan de desbetreffende gemeente en sportverenigingen om tot gezamenlijke afspraken te komen.

De hekken blijven op slot tot er meer duidelijkheid is over protocollen en reglementen.

Onze verwachting is dat we op zijn vroegst na de meivakantie (week 19 of zelfs week 20) zouden kunnen starten met de tennislessen/ vrij spelen voor de jeugd.

Voor senioren geldt helaas nog geen versoepeling van de huidige maatregelen t/m 20 mei.

De KNLTB heeft de Voorjaarscompetitie verschoven naar 7 september.

Zie voor meer informatie op de KNLTB website.

We houden jullie op de hoogte.

Sportieve groet, blijf gezond en pas goed elkaar,

Roland Lucardie en bestuur TV Schatzenburg.