TV Schatzenburg doet mee aan Jeugd Sponsor Actie 2023

Stad, dorp, wijk… Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen – al generaties lang – bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt – en ‘groot’ – te worden.

Het doet de Poiesz een groot plezier dat zij ook in 2023 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. De Poiesz ziet dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. De Poiesz helpt dan ook graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. 

18e Jeugd Sponsor Actie

De Jeugdcommissie meldde onze vereniging aan voor de 18e Jeugd Sponsor Actie. En met succes. Van maandag 13 februari tot en met zondag 9 april 2023 kun je in de Poiesz Dronryp munten sparen voor jouw tennisvereniging.