Tennislessen TV Schatzenburg

De zomer is voorbij en dat betekent dat bij Tennisvereniging Schatzenburg de najaars- en winterlessen weer beginnen. Deze tennislessen vinden, zowel voor de jeugd als senioren plaats op maandag en we starten in principe op maandag 9 oktober.

Tennissen is een gezonde, mooie en actieve sport. Tennis is bewegen en plezier. Daarnaast bij onze vereniging ook gezelligheid. Tennislessen volgen is mogelijk voor iedereen en alle leeftijdsgroepen. Tennisvereniging Schatzenburg bied graag deze mogelijkheid.

tennisleraar roland lucardie

Ben je al lid, maar lange tijd niet gelest? Voor een goede ontwikkeling van je tenniskwaliteiten is het belangrijk tennislessen te (blijven) volgen.
Een update met lessen in het najaar en de winterperiode is dan een goede voorbereiding en kwaliteitsimpuls voor aankomende toernooien en competitie in het voorjaar. Maar ook goed voor het ontwikkelen van de juiste techniek, waardoor je een completere speler wordt en ongewenste blessures kunt voorkomen.
Geen lid, maar zelf eerder getennist, of misschien nooit getennist? En toch daarmee willen beginnen? Of kent u iemand die graag zou willen tennissen of met tennisles wil beginnen?

Je kunt al 14 lessen volgen voor de jeugd vanaf € 79,- en senioren vanaf € 94,-.

Tennisvereniging Schatzenburg biedt dus ook niet-leden de kans zich voor deze tennislessen aan te melden en de basis te leggen voor een sportieve tennistoekomst. En dan misschien volgend voorjaar lid van onze Tennisvereniging Schatzenburg worden? Van harte welkom op onze kunstgrasbanen die het gehele jaar door kunnen worden gebruikt.

Kijk op de website van TV Schatzenburg bij ‘Tennislessen’, meld je digitaal aan middels het aangegeven aanmeldformulier bij ‘Tennislessen’.
Of neem contact op met Roland Lucardie, onze nieuwe tennisleraar, of de ledenadministratie van onze vereniging. We geven graag informatie over de mogelijkheden.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden dan! Er is nog ruimte voor meer deelnemers. Zowel voor jeugdige als voor oudere sportievelingen.

Tennislessen dus? Vooral doen, voor jezelf, meld je nu aan of zoek contact en vraag informatie!

Dirk Veenstra, voorzitter TV Schatzenburg
06 – 1117 4001
www.tvschatzenburg.nl

Roland Lucardie, Tennisschool Lucardie
06 – 2929 3030
info@tennisschoollucardie.nl,
http://tennisschoollucardie.nl