Stem tot en met 27 september op TV Schatzenburg

Sporten voor de jeugd

TV Schatzenburg doet mee aan Rabo Club Support. Met deze jaarlijkse actie steunt de Rabobank lokale verenigingen. Door te stemmen, laat je de Rabobank weten welke verenigingen zij namens jou mag steunen. Met deze jaarlijkse actie steunt de Rabobank lokale verenigingen. Ook dit jaar kun je stemmen op TV Schatzenburg. Sporten is gezond en leuk. TV Schatzenburg wil meer kinderen de kans geven om kennis te maken met tennis. Zo ervaren ze hoe leuk het is om samen met andere kinderen lekker buiten te sporten. Met jouw stem op onze vereniging maak je het mogelijk om gratis tennisles aan kinderen aan te bieden.

Steun jij TV Schatzenburg en de kinderen met jouw stem?

Je kunt eenvoudig je stem uitbrengen via de link of in de Rabo App. Meer lezen en stemmen: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen.

Stem op de verenigingen in Dronryp en Menaam

Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden. De maatschappelijke bestedingsdoelen zijn goed voor de club & goed voor de buurt. Je stemt op drie verenigingen. Denk dus niet alleen aan TV Schatzenburg, maar vooral ook aan de andere verenigingen in Dronryp en Menaam.