Sinterklaas verrast vrijwilligers

Vrijwilligers bedankt tijdens vrijwilligersavond

De vele vrijwilligers bij TV Schatzenburg zorgen er samen voor dat we allemaal dagelijks kunnen genieten van tennis, van leuke activiteiten en gezelligheid op ons mooie tennispark. Tijdens de vrijwilligersavond bedankte Marianne als voorzitter alle vrijwilligers voor hun dagelijkse inzet voor de tennisvereniging. Iedereen spant zich vol betrokkenheid in. Dank aan alle commissies, parkbeheerders, de ledenadministratie, bestuursleden en iedereen die zijn steentje bijdraagt aan onze vereniging.

Sinterklaas waardeert vrijwilligers

Ook Sinterklaas viel op dat veel vrijwilligers zich steeds weer inzetten voor de tennisvereniging van Dronryp, Menaam en omgeving. Om zijn waardering uit te spreken, kwam hij langs op de vrijwilligersavond. De Sint bedankte hij iedereen heel hartelijk voor hun enthousiasme en inzet. Hierna zette hij het zingen van Sinterklaasliedjes en de polonaise in. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en al snel ging iedereen in polonaise door de kantine. Ondertussen ontdekten Pieten op baan 1 hoe leuk tennissen is.

Activiteiten jubileumjaar

In 2023 viert TV Schatzenburg haar 50e verjaardag. Als vereniging gaan we dit natuurlijk groots vieren. Speciaal hiervoor maakten we een uitgebreid activiteitenprogramma. Een programma met verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Een programma met activiteiten voor zowel leden als in tennis geïnteresseerden. Binnenkort volgt meer informatie over het jubileumjaar en de activiteiten. Blijf onze website volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.