Schrijf je in voor de voorjaarslessen

Tijd om in beweging te komen om de tennissport te leren kennen of verder onder je tennisskills de knie te krijgen. Wacht niet langer en geef je nu op voor de tennislessen. Roland Lucardi van Tennisschool Lucardi geeft de tennislessen bij TV Schatzenburg. Voor wie? Voor iedereen van Jong (vanaf 4/5 jr.) en oud, beginnend of ver gevorderd bent.

Start voorjaarslessen

De voorjaarslessen starten maandag 27 maart. De jeugdlessen beginnen zo tegen einde middag en aansluitend komen de verschillende seniorengroepen vanaf begin van de avond in actie.

Maak kennis met tennis

Nog niet eerder tennislessen gevolgd? Kies dan voor maak kennis met tennis. Een lespakket van 7 weken waarin je de beginselen van het tennis worden aangereikt.  Een ideale mogelijkheid om te ontdekken of tennis de sport voor jou is. Na de 7 lessen beslis je of je doorgaat met tennis en of je lid wilt worden van TV Schatzenburg.

Groepslessen of les op maat

Heb je al eerder lessen gevolgd? Dan zijn er de reguliere groepslessen voor de verschillende lesgroepen, ingedeeld op (spel)niveau. Bepaal je liever zelf hoe vaak, wanneer, met wie en wat je specifiek wilt trainen, kies dan voor les op maat. Op de site van Tennisschool Lucardi lees je alles over de tennislessen en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Plaats een reactie