Schooltennis in Dronryp en Menaam

Roland Lucardie verzorgt als trainer de tennislessen bij TV Schatzenburg op sportpark Schatzenburg. Deze weken is hij op tournee langs de 11 basisscholen in Berlikum, Menaldum, Dronrijp en Beetgumermolen. Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 krijgen een gymtennisles van meester Roland. In de week van 5 september volgden de kinderen in Dronrijp een tennisles en op 13 en 15 september is het de beurt aan de basisschoolkinderen in Menaldum.

Maak kennis met tennis

Altijd al eens willen ontdekken of tennis de sport voor je (kind) is. TV Schatzenburg biedt aantrekkelijke kennismakingspakketten aan in samenwerking met tennisschool Lucardie.

Het maak Kennis met Tennis kennismakingspakket bestaat uit:
– 7 tennislessen van elk 50 minuten
– extra scherpe prijs, voor kinderen slechts € 35,-
– gratis gebruik van tennisracket en ander lesmateriaal
– eerst vrijblijvend proberen. Vind je het leuk dan wordt je lid van onze vereniging.

Voor jong en oud, beginnend of gevorderd, tennis is voor iedereen. Of je nu lekker op een plezierige manier wilt bewegen, wilt kijken of je er wat gevoel voor hebt of dat je samen met iemand wilt beginnen met sporten, het kan allemaal. Voor ieder wat wils!

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op website van de tennisschool https://www.tennisschoollucardie.nl/maak-kennis-met-tennis-tennis-is-voor-iedereen/