Reminder Clubkampioenschappen TV Schatzenburg

Reminder Clubkampioenschappen T.V. Schatzenburg

Nog 7 weken om je in te schrijven!

We hebben de eerste inschrijvingen binnen voor het gezelligste toernooi van het jaar. Maar we herinneren er jullie graag af en toe aan dat de inschrijving geopend is.

In dit twee weken durende toernooi kan er gespeeld worden in drie categorieën: de enkel, de dubbel of de gemengd dubbel. Als je net begonnen bent met tennissen: wees vooral niet bang dat het niveau te hoog is, hiermee zal rekening worden gehouden bij de indeling. Ook willen we dit jaar weer proberen een aparte 50+ categorie te creëren. Dit zal een dubbelcategorie worden waarin je je mag opgeven met zowel een man of een vrouw. Je kan je ook opgeven voor de dubbel of mix zonder partner, dan zoeken wij een eventueel geschikte partner op niveau. We hopen op veel opgave!

Hieronder vind je de directe link naar de inschrijfpagina:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=BEE38DEE-74F6-4216-8696-AE22D4A2E31D

Als er nog vragen zijn over de manier van inschrijven dan horen we dit graag. Het is nu vereist om jezelf bij toernooi.nl te registreren. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden maar als er mensen zijn die dit liever niet willen is het ook mogelijk je in te schrijven via de mail of telefonisch met Johan of Jitse. Wij kunnen dan de inschrijving voor je regelen. Ook voor vragen over de digitale inschrijving kan je altijd bij ons terecht.

Hopelijk tot op de baan!

Johan Magré / 06 57 77 78 06 en Jitse van Erp / 06 37 40 70 00

johanmagre@gmail.com
jitse.van.erp@gmail.com