Open Dag 2019 op 16 maart

Zaterdag 16 maart 2019 is weer onze jaarlijkse Open dag. Vanaf 14.00 uur kan een ieder kennismaken met ons tennispark, onze mooie tennisvereniging en de mogelijkheden. Nieuwe leden verwelkomen en informeren we graag. Onze tennistrainer Roland Lucardie zal deze dag met de jeugd van ‘schooltennis’ ook weer actief zijn.

Leden kunnen, na afgifte van de toestemmingsverklaring (Privacy), hun KNLTB-Clubpas 2019 ophalen. En op meerdere datums inschrijven als barvrijwilliger voor de kantinediensten. Minimaal twee keer, dus kijk vooral naar je beschikbaarheid en noteer ook je gemelde dagen en tijdstippen.

Let op! Vergeet vooral niet dan ook de ‘toestemmingsverklaring’ in te vullen en in te leveren, daarna geven we de Club-pas af. Zo weten we immers hoe gegevens van leden gebruikt mogen worden. Iedereen is bij de Uitnodiging voor de recente ledenvergadering een voorbeeld toegezonden (zie bijlage Privacy). Deze dus uitprinten en thuis alvast invullen en dan op de Open dag afgeven. Voor de juniorleden geldt dat ouders ook moeten ondertekenen. Blanco toestemmingsformulieren zullen overigens tijdens de Open dag ook in de kantine voorhanden zijn.