KNLTB COMPETITIE 2021

KNLTB COMPETITIE 2021

Half september start de KNLTB Competitie 2021. Ruim 26.000 tennisteams gaan In Nederland de baan op om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Vanuit onze vereniging spelen 11 teams mee in deze competitie.

Waar kan ik de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de KNLTB Competitie 2021. Hieronder vallen de de junioren- en senioren competities. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de KNLTB Competitie 2021 vind je op de website  van de KNLTB. Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij onze Verenigingscompetitieleider (VCL) Hans Smale.

We wensen alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor en tijdens de KNLTB Competitie!