Maak kennis met tennis tijdens open dag TV Schatzenburg

Zaterdag 11 september ben je van harte welkom op de open dag bij Tennisvereniging Schatzenburg. Op de Open dag is er van alles te beleven. Je kunt vrijblijvend een balletje slaan, meedoen aan  verschillende clinics en aan het introducee-toernooi. Verder kun je verschillende slagen oefenen met het ballenkanon en kun je met de snelheidsmeter meten hoe hard jij de bal kunt slaan!

Programma

TV Schatzenburg en Tennisschol Lucardie heten je van harte welkom op de open dag. In de ochtend gaat de jeugd aan de slag. We starten om 10.30 uur en sluiten zo rond een uur of 13.00 af met een gezamenlijke lunch. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er volop ruimte voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Aantrekkelijk kennismakingspakket

Aan iedereen die tijdens de open dag lid wordt van onze vereniging, bieden we samen met Tennisschool Lucardie een aantrekkelijk kennismakingspakket aan. Voor slechts 49 euro volg je 7 tennislessen. Tijdens deze lessen maak je gratis gebruik van tennisrackets en ander tennismateriaal. Kijk voor meer informatie op https://www.tennisschoollucardie.nl/maak-kennis-met-tennis/

Schatzenburg de tennisvereniging voor Dronryp, Menaam en omgeving

TV Schatzenburg is een vereniging waar gezelligheid voorop staat. Een vereniging waar ieder lid op zijn eigen niveau speelt, van recreatief tot competitief. Gedurende het gehele jaar organiseren we activiteiten voor alle leeftijden. De tennisvereniging beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen. Het hele jaar kun je iedere dag tennissen op deze all weather banen. Ook kun je aan de slag in de oefenkooi. Vanuit de kantine en vanaf het gezellige terras heb je goed zicht op de banen en kun je wedstrijden bekijken.

Kom je naar de open dag?

Of je nu meekomt met een bestaand lid of wanneer je nog geheel onbekend met tennis of met tennisvereniging Schatzenburg, je bent van harte welkom! Kom deze dag gerust even kijken of meedoen. Voor deelname aan de clinics en het introduceetoernooi graag aanmelden via info@tvschatzenburg.nl