Kom je tennissen tijdens de sportwike?

De Sportwike is onze provinciale Sportweek. Tijdens de Sportwike openen sportverenigingen hun deuren voor een gastvrije kennismaking. Ook TV Schatzenburg opent haar deuren en nodigt je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en een balletje te slaan.

Je bent van harte welkom
Drie keer per week tossen leden van TV Schatzenburg op de tennisbanen. Je bent van harte welkom om een keer mee te tossen. Tossen houdt in je wordt ingedeeld en met iemand samenspeelt in een dubbel. Dit kan gemengd zijn of alleen dames of heren. Het is maar net hoe het uitkomt. Een hele leuke manier om mensen te leren kennen en eens te tennissen. Tussendoor is er een gezellige pauze.

Kom je tossen?

We tossen op verschillende dagen bij TV Schatzenburg. Zo kun je kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. We zien je graag op:

  • dinsdagochtend 20 september van 9:00 tot plm. 12 uur. Doelgroep: 55+.
  • Woensdagavond 21 september van 19:30 uur tot plm. 21:30. Alle leeftijden en niveaus.
  • Vrijdagavond 23 september van 19:30 uur tot plm. 21:30. Alle leeftijden en niveaus.

Vrije inloop is mogelijk. Heb je vragen of vind je het prettig om vooraf even contact te hebben, mail dan naar: info@tvschatzenburg.nl

Aantrekkelijk lidmaatschap

Lidmaatschapsactie (keuze uit één van onderstaande twee opties):
– Twee maanden onbeperkt tennissen voor € 30,00 op de banen van TV Schatzenburg.
– Gratis kennismaken met de vereniging in combinatie met een lespakket van 7 tennislessen inclusief materiaal voor slechts € 49.

Klik hier voor meer informatie en direct aanmelden https://www.tvschatzenburg.nl/tarieven-lidmaatschap/

Sportwike 2022

Het Beweegteam Waadhoeke organiseert de Sportwike. Op de site van het Beweegteam vind je meer informatie en het aanbod van de diverse verenigingen https://beweegteamwaadhoeke.nl/lokaal-sportakkoord/sportwike-2022/