Jubileumjaar van start

Geslaagde wijnproeverij met ledenvergadering

Met de opening van de Algemene Ledenvergadering trapte voorzitter Marianne het jubileumjaar af. Een jaar dat bol staat van activiteiten . De eerste activiteit was direct een groot succes. In een bomvolle kantine proefden vele leden onder begeleiding van Aya Sofia Mulder rode en witte wijnen. Een wijnproeverij met als doel om tijdens een gezellige avond samen de huiswijn van TV Schatzenburg te kiezen.

Ledenvergadering

Voordat de wijnproeverij begon, stond de jaarlijkse ledenvergadering op het programma. Het dagelijks bestuur blikte tijdens de ledenvergadering terug op het afgelopen tennisjaar. In vogelvlucht passeerden de activiteiten, werden de financiën besproken en verleenden de leden de penningmeester decharge voor het gevoerde, gezonde financiële beleid. De leden stelden tijdens de vergadering de contributie voor 2023 vast. Tot slot haalde Marianne de plannen voor de toekomst aan. Zo noemde ze het lopende onderzoek naar de eventuele aanleg van padelbanen. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Al na drie kwartier sloot Marianne de vergadering af en kon de wijnproeverij starten.

Sponsorcommissie Bedankt

De leden van de sponsorcommissie leverden een wezenlijke bijdrage aan TV Schatzenburg. Vanuit de vereniging benaderden zij mogelijke sponsoren om een langjarige samenwerkingsrelatie met TV Schatzenburg aan te gaan. En met succes! Vele bedrijven uit Dronryp, Menaam en omgeving dragen de tennisvereniging een warm hart toe en sponsoren de vereniging met een tennisdoek. De sponsorcommissie trad tijdens de ledenvergadering af en droegen hun taken over.

Wijnproeverij

Aya Sofia Mulder nam ons mee in de wereld van wijn. Ze vertelde over de herkomst van wijnen, de terroir en legde uit hoe wijn te zien, ruiken en proeven. Leden proefden 3 witte en vervolgens 3 rode wijnen. En sloten af met het proeven van de huiswijn van TV Schatzenburg. Het was een geslaagde en vooral gezellige avond met als uitkomst dat we de bestaande huiswijnen blijven serveren in de kantine.