Inschrijving clubkampioenschappen 2019 geopend!

Clubkampioenschappen T.V. Schatzenburg 2019

De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen 2019 zijn alweer in volle gang. Vanaf begin september zal weer bepaald gaan worden wie zichzelf de beste speler of speelster van de vereniging van noemen.

In dit twee weken durende toernooi (31-8-2019 t/m 14-9-2019) zal er gespeeld worden in drie onderdelen: de enkel, de dubbel of de gemengd dubbel. Bij elke categorie wordt onderscheidt in niveau (van hoog naar laag) gemaakt door een A-klasse, B-klasse en een C-klasse. Je mag in eerste instantie zelf kiezen in welke categorie je mee wilt doen. Wel is het zo dat clubkampioenen van vorige jaren in de B- of C-klasse, niet nogmaals mogen meedoen in diezelfde klasse. Als je net begonnen bent met tennissen: wees vooral niet bang dat het niveau te hoog is, hiermee zal rekening worden gehouden bij de indeling. Ook willen we dit jaar weer proberen om een 55+ categorie te vullen. Dit is een dubbelcategorie waarin leden zich mogen opgeven met zowel een man als een vrouw.

Natuurlijk is niet iedereen elke dag of avond beschikbaar tijdens de clubkampioenschappen. Om zoveel mogelijk opgave te realiseren, mogen er meerdere verhinderingen per persoon worden opgegeven. Daarnaast kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is qua speeltijden en speeldagen. Aanvang voor de wedstrijden is op werkdagen 19:30 uur en in de weekenden om 10:00 uur. Vanwege het drukke schema willen we iedereen vragen om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op het tennispark.

De ontknoping van de clubkampioenschappen zijn van donderdag 12 t/m zaterdag 14 september. Op deze dagen zal je (zoveel mogelijk) beschikbaar moeten zijn om eventueel een (halve) finale te spelen. Wel is er uiteraard altijd enige ruimte voor flexibiliteit. De finaledag zal plaatsvinden op zaterdag 14 september. Vanaf 10:00 uur worden er de hele dag spannende finales gespeeld. De finaledag zal om ongeveer 17:00 afgesloten worden met een lekkere barbecue voor alle aanwezigen waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan via de intekenlijst in de hal van het clubgebouw, door een mail te sturen naar jitse@vanerp.frl óf via de website: toernooi.nl. Hieronder volgt een stappenplan voor de digitale inschrijving via toernooi.nl.

Instructie inschrijving clubkampioenschappen:

Stap 1: Ga naar www.toernooi.nl en vul bij het zoekbalkje op de homepagina ‘Clubkampioenschappen T.V Schatzenburg 2019’ in, en klik op het toernooi, of klik hier om rechtstreeks naar het toernooi te gaan;
Stap 2: Klik op de knop ‘Inschrijven’;
Stap 3: Maak aan account aan (als je dat nog niet gedaan hebt) en log in;
Stap 4: Controleer je gegevens;
Stap 5: Maak een keuze in waaraan je wilt deelnemen (HE, DE, HD, DD, GD);
Stap 6: Vul je beschikbaarheid en verhinderingen in en laat eventueel nog een opmerking voor ons achter;
Stap 7: Lees het reglement goed door en klik op akkoord. Klik daarna op ‘opslaan’ en je inschrijving is voltooid! Je kunt je inschrijving (en dus ook je beschikbaarheid/verhinderingen) tot en met de laatste inschrijf dag wijzigen.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk leden meedoen met dit super gezellige clubtoernooi. De inschrijving sluit op maandag 26 augustus aanstaande. Mocht je nog vragen hebben over de clubkampioenschappen, neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens.

Hopelijk tot snel op de tennisbaan! Mede namens de Technische Commissie,

Jitse van Erp
Jitse@vanerp.frl
(+31)6 – 37 40 70 00