Inschrijving clubkampioenschappen 2018 geopend!

Clubkampioenschappen T.V. Schatzenburg 2018 (senioren):

De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen 2018 zijn alweer in volle gang. Vanaf zaterdag 1 september zal weer bepaald gaan worden wie zichzelf de ‘beste van club’ mag noemen.

In dit twee weken durende toernooi kan er gespeeld worden in drie categorieën: de enkel, de dubbel of de gemengd dubbel. Bij elke categorie wordt onderscheidt in niveau (van hoog naar laag) gemaakt door een A-klasse, B-klasse en de C-klasse. Je mag in eerste instantie zelf kiezen in welke klasse je uitkomt. Wel is het zo dat clubkampioenen van vorige jaren in de B- of C-klasse, niet nogmaals mogen meedoen in diezelfde klasse.

Als je net begonnen bent met tennissen: wees vooral niet bang dat het niveau te hoog is, hiermee zal rekening worden gehouden bij de indeling. Ook willen we dit jaar weer proberen een aparte 50+ categorie te creëren. Dit zal een dubbelcategorie worden waarin je je mag opgeven met zowel een man of een vrouw. We hopen op veel opgave!

Natuurlijk is niet iedereen elke dag beschikbaar tijdens de clubkampioenschappen. Om zoveel mogelijk opgave te realiseren, mogen er meerdere verhinderingen per persoon opgegeven worden. Daarnaast kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is qua speeltijden en speeldagen. Aanvang voor de wedstrijden is op werkdagen 19:30 uur en in de weekenden om 10:00 uur.

Ontknoping

De ontknoping van de clubkampioenschappen zijn van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september. Op deze dagen zal je beschikbaar moeten zijn om eventueel een (halve) finale te kunnen spelen. Wel is er – ook hier – altijd enige ruimte voor flexibiliteit. De finaledag zal plaatsvinden op zaterdag 15 september. Er worden vanaf 10:00 uur aaneen lopend spannende finales gespeeld. De dag zal om ongeveer 17:30 afgesloten worden met een lekkere barbecue voor alle aanwezigen waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. Inschrijven kan via de intekenlijst in de hal van het clubgebouw of via de website www.toernooi.nl. Hieronder volgt een stappenplan voor de digitale inschrijving:

Instructie inschrijving clubkampioenschappen:

Stap 1: Ga naar www.toernooi.nl, of ga naar de link op www.tvschatzenburg.nl;

Stap 2: Vul bij het zoekbalkje op de homepagina ‘Clubkampioenschappen T.V Schatzenburg’ in, en klik op het toernooi;

Stap 3: Klik op de knop ‘INSCHRIJVEN’;

Stap 4: Nu heb je de optie je in te schrijven met of zonder account. Wanneer je geen account aanmaakt is je inschrijving definitief en kan je hem hierna niet meer wijzigen. Klik op een van de beide opties.

Stap 5: Vul of controleer je gegevens zo uitvoerig mogelijk (lidnummer is geen vereiste) en volg de verdere instructie van www.toernooi.nl. Wanneer je je speelsterkte niet weet, vul dan 9/9 in;

Stap 6: Vul de onderdelen in waaraan je wilt deelnemen (HE, DE, HD, DD, GD)*;

Stap 7: Vul je beschikbaarheid en verhinderingen in en laat eventueel nog een opmerking voor ons achter;

Stap 8: Lees het reglement goed door en klik op akkoord. Controleer je gegevens voor de laatste keer, klik daarna op ‘opslaan’ en je inschrijving is voltooid!

Wij hopen dat een ieder dit stappenplan begrijpt en dat er zoveel mogelijk leden meedoen met dit super gezellige clubtoernooi. De inschrijving sluit op zondag 26 augustus 2018. Mochten er nog vragen zijn over de clubkampioenschappen kun je ons altijd mailen en/ of bellen. Tot op de tennisbaan!

Namens de Technische Commissie,

Johan Magré en Jitse van Erp (wedstrijdleiding)