Geslaagd indoortoernooi

Wintertoernooi de Buurfrou

Op zaterdag 4 februari speelden leden van TV Schatzenburg het jaarlijkse indoortoernooi. Een toernooi in de avonduren in de hal van de Buurfrou. De organisatoren Rimmert en Ed blikken terug op de voorbereidingen en het toernooi.

De voorbereidingen

Na vele uren voorbereiding was het eindelijk zover en kon de inschrijving voor het wintertoernooi van start. De inschrijvingen kwamen wat traag op gang maar uiteindelijk net op de valreep toch een volle bak.

De avond van het toernooi

Vanaf 19:00 uur de inloop, traditiegetrouw kwam de organisatie van het toernooi aan de late kant aan. Hierdoor konden we wel het verlangen bij iedereen goed zien en peilen om een gezellig toernooi te gaan spelen. Zo heb ieder nadeel weer z’n voordeel…. Na uitleg en indeling konden we ‘eindelijk’ van start. In 2 shifts hebben we het toernooi gespeeld en ieder ging er volle bak tegen aan.

Uiteraard hadden allen de mooie prijzen al gespot wat extra inzet bracht van iedereen. Na 2 rondes hebben we met z’n allen koffie gedronken met een lekker taartje erbij van de club in verband met het 50 jarige jubileum van onze vereniging. Vol goede moed zijn we de 2 de ronde ingegaan waarbij er op het scherpst van de snede gespeeld werd. Ook zijn er weer mooie foto’s en enkele filmpjes gemaakt.

De puntentelling en de winnaars

Nadat iedereen lekkere partijen er op had zitten hebben we de optelling van de plussen en minnen gedaan en hieruit de terechte nummer 1 en 2 naar voren gekomen. Voor de laatste van de avond hebben we een aanmoedigende set ballen ter beschikking gesteld om goed te kunnen oefenen voor volgend jaar.

1 ste van de avond is geworden; Ruud
2 de van de avond is geworden; Eise
Aanmoedigingsprijs van de avond; Akkie

Op naar het volgende Buurfrou wintertoernooi in 2024 met graag vele inschrijvingen, we vinden wel een oplossing bij grote opgave, dus schroom niet…..

Plaats een reactie