Geslaagd Herfsttoernooi

Zondag 13 november was de dag waarop leden van TV Schatzenburg het jaarlijkse Herfsttoernooi speelden. Het was een zonovergoten dag. Een dag die in het teken stond van gezelligheid, een dag waarop het heerlijk op het terras vertoeven was en waarop menig zonnebril gebruikt werd om goed zicht te houden op de bal.

Sportief en gezellig

Het Herfsttoernooi is een gezelligheidstoernooi voor alle leden. Leden van alle leeftijden en speelsterkten zijn van harte welkom om op deze dag te komen tennissen. Door het spelen van onderlinge wedstrijden in verschillende mix en dubbel combinaties bepalen de spelers wie de winnaar van de dag is. Per wedstrijd telt iedere deelnemer de gewonnen games. Het totaal van de gewonnen games bepaalt wie de dagwinnaar is. Prijzen waren te winnen voor zowel de deelnemende heren als deelnemende dames.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door….

Gerard en Sikke Rene organiseerden namens de Technische Commissie (TC) het toernooi. De deelnemers speelden om een heerlijk groot stuk kaas. De kaas werd aangeboden door Noord-Hollandse Gouda met het rode zegel.