Clubkampioenschappen senioren 2020

De voorbereidingen voor de clubkampioenschappen 2020 zijn alweer in volle gang. Vanaf eind augustus zal weer bepaald gaan worden wie zichzelf de beste speler/speelster van de vereniging mag noemen.

In dit twee weken durende toernooi (26-8-2020 t/m 5-9-2020) zal er gespeeld worden in drie onderdelen: de enkel, de dubbel of de gemengd dubbel. Bij elke categorie wordt onderscheidt in niveau (van hoog naar laag) gemaakt door een A-klasse, B-klasse en een C-klasse. Je mag in eerste instantie zelf kiezen in welke categorie je mee wilt doen. Wel is het zo dat clubkampioenen van vorige jaren in de B- of C-klasse, niet nogmaals mogen meedoen in diezelfde klasse. Als je net begonnen bent met tennissen: wees vooral niet bang dat het niveau te hoog is, hiermee zal rekening worden gehouden bij de indeling. Ook willen we dit jaar weer proberen om een 60+ categorie te vullen. Dit is een dubbel categorie waarin leden zich mogen opgeven met zowel een man als een vrouw.

Natuurlijk is niet iedereen elke dag of avond beschikbaar tijdens de clubkampioenschappen. Om zoveel mogelijk opgave te realiseren, mogen er meerdere verhinderingen per persoon worden opgegeven. Daarnaast kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is qua speeltijden en speeldagen. Aanvang voor de wedstrijden is op werkdagen 19:30 uur en in de weekenden om 10:00 uur.

De ontknoping van de clubkampioenschappen zijn van donderdag 3 t/m zaterdag 5 september. Op deze dagen zal je (zoveel mogelijk) beschikbaar moeten zijn om eventueel een (halve) finale te spelen. Wel is er uiteraard altijd enige ruimte voor flexibiliteit. De finaledag zal plaatsvinden op zaterdag 14 september. Vanaf 10:00 uur worden er de hele dag spannende finales gespeeld. De finaledag zal om ongeveer rond 17:00 afgesloten worden met een lekkere barbecue voor alle aanwezigen waarna de prijsuitreiking plaats zal vinden. Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan door een mail te sturen naar jitse.van.erp@gmail.com of via de website: toernooi.nl.

Hieronder volgt een stappenplan voor de digitale inschrijving via toernooi.nl.

Instructie inschrijving clubkampioenschappen

Stap 1: Ga naar www.toernooi.nl en vul bij het zoekbalkje op de homepagina ‘Clubkampioenschappen T.V Schatzenburg 2020’ in, en klik op het toernooi, of klik hier om rechtstreeks naar het toernooi te gaan;

Stap 2: Klik op de knop ‘Inschrijven’;

Stap 3: Maak een account aan (als je die nog niet hebt) en/of log in;

Stap 4: Controleer je gegevens;

Stap 5: Maak een keuze in waaraan je wilt deelnemen (HE, DE, HD, DD, GD);

Stap 6: Vul je beschikbaarheid en verhinderingen in en laat eventueel nog een opmerking voor ons achter;

Stap 7: Lees het reglement goed door en klik op akkoord. Klik daarna op ‘opslaan’ en je inschrijving is voltooid! Je kunt je inschrijving (en dus ook je beschikbaarheid/verhinderingen) tot en met de laatste dag van inschrijving wijzigen. De inschrijving sluit op vrijdag 21 augustus.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk leden meedoen met dit gezellige clubtoernooi. Mocht je nog vragen hebben over de clubkampioenschappen, neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Jitse van Erp