Clubkampioenschappen Dag 2

Met rustig nazomer-achtig tennisweer werden de wedstrijden van dag twee van de clubkampioenschappen van start. Tegelijkertijd gingen na de zomervakantie ook de zomerlessen van trainer Roland weer van start. Dit zorgde (vanwege de baanbezetting) voor minder wedstrijden dan normaal het geval is. Om 19:00 werd de avond afgetrapt door het vaste dubbel-duo Pier Broersma en Durk de Jong.

Onder toeziend – maar vooral spionerend – oog van concurrent Klaas Agricola (zie foto) speelde het duo tegen Peter Ritsema en Eise Roorda, en trokken uiteindelijk aan het langste eind met een eindstand van 6-3 6-3. Ondertussen op baan twee was de enkelpartij tussen Gerrit Doeland en Klaas Mulder gaande. Gerrit rekende in twee sets af met opponent Klaas en won de wedstrijd met 6-2 6-1.

Om 20:30 ging de wedstrijd tussen Meile Post en Jildou Leffring, tegen Gerda Kamstra en Erik van der Veen van start. Met een aantal spannende punten werd deze wedstrijd uiteindelijk beslist in het voordeel van Meile en Jildou (6-1 6-1). Tegelijk speelden op baan 2 Nienke Elzinga-Oudmaijer en Jitse van Erp tegen Sabina Jacobs en haar neef Jeffrey Lucardie. Waar Jeffrey en Sabina in de tweede set vliegend van start gingen, wisten Nienke en Jitse toch op tijd het tij te keren, en werd de wedstrijd beslist met 6-4 7-5.

Hieronder nog wat foto´s om terug te blikken!