Boerenkool en Hete Bliksem tijdens Sinnema Agro Stamppot Toernooi

Zonovergoten dag

Henk blikt terug op het stamppot toernooi. Op zondag 19 februari speelden we op een zonovergoten Tennispark het Sinnema Agro stamppot toernooi. Met maar liefst 18 deelnemers gingen we onderling de strijd aan om de meeste games te winnen. Na een bakje koffie, een heerlijke cake en drie speelrondes van elk 25 minuten werd het tijd om de innerlijke mens te verzorgen.

Stamppottenbuffet

Maar liefst twee heerlijke stamppotten, boerenkool en hete bliksem, dikke rookworsten en gehaktballetjes lachten ons toe. En het heeft gesmaakt. Rond 13.45 uur ging de strijd weer verder met de laatste vier speelrondes.

Puntentelling en prijsuitreiking

Na een telling van de games waren de winnaars bekend. Echter won dit keer niet degene met de meeste, maar met de minste games. Dit waren bij de heren Pieter en bij de dames Marianne en Joke. Na een loting ging uiteindelijk Marianne met de prijs er van door. Na dit alles hebben we gezamenlijk op het grote scherm in de kantine de finale van het ABNAMRO open in Rotterdam gekeken . Medvedev ging hier als winnaar naar huis. Al met al wederom een zeer geslaagde tennis middag. Wij bedanken Sinnema agro voor het sponsoren van het toernooi.

Plaats een reactie